Unicum Trade Botanicals

Experts in de productie van voedingssupplementen

EN NL FR DE

We produceren een brede waaier aan private-label voedingssupplementen volgens de specificaties van onze klanten. Klanten bepalen zelf in welke fase van het productieproces ze in- en uitstappen, gaande van formulering en aankoop van grondstoffen over productie tot verpakking en transport.
Neem vandaag nog contact met ons op om te ontdekken wat we voor u kunnen doen.

Uw partner voor de productie van voedingssupplementen

We zijn gespecialiseerd in de productie van vaste en vloeibare voedingssupplementen voor zowel humaan als veterinair gebruik. UTB staat voor kwaliteit en expertise in complexe productieruns. We zijn ISO 22000, FCA (GMP+) en bio gecertificeerd.

Productie.

We produceren al meer dan 20 jaar lang een brede waaier aan private-label voedingssupplementen voor een uitgebreide klantenbasis volgens de hoogste kwaliteitsnormen.
We zijn experts in de verwerking van vitamines, mineralen, plantenextracten, tincturen, eiwitten, suikers, probiotica, enz.
We beschikken over drie productievestigingen, uitgerust met een gespecialiseerd machinepark en voldoende opslagcapaciteit om een vlotte productie binnen de afgesproken leveringstermijn te garanderen.
Onze installaties zijn door het FAVV gecertificeerd voor de productie van voedingssupplementen voor mens en dier.

Consultancy.

We ontwikkelen nieuwe formules of optimaliseren bestaande formules in exclusiviteit en volledig op maat volgens de specificaties van onze klanten. Hierbij steunen we op onze ervaring in productontwikkeling en fabricatie, en de kennis van onze academisch opgeleide onderzoekers (industrie apothekers, bio-ingenieurs enz.).
We hebben een grondige kennis van het wettelijke kader en kunnen u begeleiden doorheen het ganse proces om uw producten te certificeren voor de Europese markt.
Daarnaast kunnen we u ook advies verstrekken over de keuze en het ontwerp van uw verpakkingsmaterialen.

Loonwerk.

Afhankelijk van de behoeften van onze klanten kunnen we bepaalde, specifieke taken van het productieproces uitvoeren, terwijl de klanten de andere stappen zelf voor hun rekening nemen.
We zijn volledig uitgerust om vloeibare en vaste stoffen te verwerken en kunnen vertrekken van grondstoffen, premixen of half-afgewerkte producten, aangekocht door UTB of aangeleverd door de klant, afhankelijk van zijn voorkeur.

Mixing

Mengen

We bieden een grote verscheidenheid aan mengmethodes en hebben een ongeëvenaarde expertise met moeilijke grondstoffen.
Statische, hygroscopische of vettige poeders, schuimende vloeistoffen, vloeistoffen met lage of hoge viscositeit: UTB kan ze allemaal aan.

Tabletting

Tabletteren

Er is keuze uit tal van vormen, stempels en gewichten.
We produceren tabletten van 30 tot 3000mg, in hoeveelheden van 10.000 tot meerdere miljoenen tabletten.

Capsulating

Capsuleren

We produceren capsules in de meeste courante maten 1, 0 en 00.
Gel capsules, vegecaps en capsules met enterische coating, het kan allemaal, in hoeveelheden vanaf 50.000 stuks.

Blistering

Blisteren

We verpakken door onszelf geproduceerde of door de klant aangeleverde tabletten of capsules in blisters.
Er is keuze uit een brede waaier aan afmetingen en hoeveelheden.

Filling

Afvullen

We vullen tabletten, capsules, poedermengsels, granulaten en vloeistoffen af in een grote verscheidenheid aan verpakkingsvormen. Van potjes, bokalen of flesjes in glas of PET tot bigbags of IBC’s, alles is mogelijk.
We kunnen ook meer gespecialiseerde recipiënten aan, zoals spuiten, ampullen, zetpillen, enz.

Packaging

Verpakking

In de loop der jaren hebben we geïnvesteerd in diverse verpakkings- en etiketteringsmachines om in te spelen op de behoeften van onze klanten.
De grootte van de doosjes, oververpakkingen en verpakkingsmateriaal kunnen volledig op maat van de klant worden bepaald. Daarnaast kunnen we ook instaan voor het opvullen van winkeldisplays.

Address:
UTB nv
Duwijckpark
Joseph Van Instraat 21
2500 Lier
Phone: (+32) 3 491 09 50
Email: Loading...
Als u op de e-maillink klikt, wordt uw mailclient geopend.